tirsdag den 19. juli 2011

B-DAY WISHES 2011


Ønskeliste anno 2011

* NUXE ansigtsprodukter - skin tonic og ansigscrem
* Grå joggingbukser fra TopShop
* Louis Vuitton kalenderindhold
* Seng 140x200 

Dette er mine ønsker til kommende min fødselsdag om godt en månedstid. Kender I det, at når der er en uge til ens fødselsdag, kan man ikke komme i tanke om nogle reelle ønsker?! Personligt har jeg stået i den situation alt for mange gange, og ville derfor lave det om i år. Jeg har haft en note på min iPhone, med mine ønsker, så jeg løbende kunne opdatere den, når jeg fandt noget, som jeg enten ønskede mig eller manglede.

Ellers har jeg nu også officielt ferie. Mit jobcenter har meldt til min a-kasse, at jeg er gået på ferie indtil d. 1/8, hvor jeg starter på arbejde. Det er skønt, at kunne holde fri med god samvittighed - ikke at skulle søge jobs og have dårlig samvittighed over ikke at lave noget. Ganz underschön!

Nyder I ferien? Jeg ved, at jeg gør! :-)

2 kommentarer:

  1. Det er en super ide. Har gjort det samme. De ønsker som så går i opfyldelse kan man så slette og lade ønskelisten gå videre til jul :)

    SvarSlet
  2. Ja, det er nemlig også ideen. Jeg er nogle gange så "ønskeløs", når det pludselig gælder. Sådan er det også med shopping. Man kan lide alt, når man ingen penge har og når man har penge, kan man ingenting finde... Det evige problem :-)
    Jeg er bare taknemmelig for, at jeg har muligheden... :-)

    SvarSlet