mandag den 16. november 2009

To buy or not to buy...


Kjole fra Vero Moda

I lørdags spise jeg brunch på Café Public - det er det bedste brunch sted i Aalborg. Det ligger i sammenhæng med SAS hotellet. Det var sammen med min veninde Karine, og vi fik hygget og snakket sammen.

Derefter gik turen gennem gågaderne, hvor vi skulle shoppe lidt. Jeg købte et gråt joggingsæt fra Hummel. Det var tiltrængt, at jeg fik et afslappet sæt at gå rundt i, både herhjemme og på arbejde - eller til arbejdsbrug!

Kjolen, som jeg prøver i Salling, er jeg lidt i tvivl om jeg skal købe - det er her, hvor du kommer ind i billedet. Kjolen på billedet er godt nok et størrelse for stor, så den sidder ikke helt perfekt... Men skal jeg købe den, eller ikke? Let me know...

7 kommentarer:

 1. Den er fed, Maja :) Hvad vil du bruge den til? Ellers synes jeg den er super nice :)

  SvarSlet
 2. Køb den ikke! Den får din overkrop til at se stor og firkantet ud, din talje forsvinder helt og det synes jeg er synd når du er så lille og fin. Det er de 2 øverste lag på kjolen der ødelægger det hele tror jeg:-)

  Anni Volden

  SvarSlet
 3. Tak for alle jeres råd!

  Overvejer stadigvæk og så skal jeg også lige prøve den i den korrekte størrelse...

  SvarSlet
 4. Jeg syntes ikke du skal købe den...syntes det er lidt for meget med alle de fold...men det handler vel om smag=)

  SvarSlet
 5. Synes ikke lige det er din stil Maja... måske man bedre kan se om det er noget, hvis man ser den i den rigtige størrelse...

  SvarSlet
 6. UPDATE:

  Kjolen købes ikke - har forelsket mig i en anden kjole fra H&M, som jeg har set på nettet.

  SvarSlet