tirsdag den 12. april 2011

Rubjerg Knude - en af Danmarks perler...


En weekend i april var ved at gå på held...

Fredagen var gået med med fejre min far, som havde fødselsdag. Det var en rigtig god dag og var glad for, at vi kunne fejre min far på selve dagen. Jeg gav ham tre af sine ønsker. En Amarone vin, sort undertrøje og to par sorte sokker. Det blev han helt vildt glad for :-) Vi fejrede min far efter hans hoved hele dagen... Vi mødtes hos mig, derefter en tur i LIC (åbnede i fredags - Lærerens Indkøbs Central) og derefter spiste vi mad fra KimsKitchen hos min mormor, hvor vi var indtil kl. 21.30.

Derefter tog jeg til "nabohygge" med alle tre fra 64'eren, hvilket var smadder hyggeligt! Tusind tak for jeres gæstfrihed!Lørdag havde jeg en aftale med Ina. Vi skulle en tur i Outlet for at snuse lidt. Det blev til et par købt...igen... Om aftenen skulle jeg først hjem til en kollega, sammen med nogle andre og derefter mødes med de øvrige på en restaurant, for at spise sammen ingen vi skulle til vores "julegave" fra skolen. Vi skulle høre bandet HUSH, som spillede på Skåen. Det var en rigtig hyggelig, festlig, god og sjov aften!

Næste dag vågnede jeg ved middagstid med ingen planer for søndagen... Det kan man godt blive lidt træt af - specielt, når vejret var tip top. Derfor fik jeg fat i en gammel efterskolekammerat, som jeg egentlig havde en halv aftale med aftenen før, men som aflyste. Han kom med et fremragende forslag om en gåtur. Den var jeg med på!

Vi kørte nordpå - kurs mod Blokhus eller Løkken. På vejen besluttede vi os for, at tage til Lønstrup for at spise frokost, for derefter at gå en tur ved Rubjerg Knude. Det var en varm og solrig forårs søndag, så det var herligt.

Her er der lidt billeder fra udsigten ved Rubjerg Knude ved Lønstrup i Nordjylland.

Da vi skulle hjem, fik jeg lov til at køre bilen retur til min adresse. Alt gik godt og absolut ingen buler, bøder eller klip i kørekortet. Bare en god oplevelse rigere :-)


Dagens:
Ponch: Handmade by Inger Sund
Cardigan - købt i Hanstholm
Hvidkjole: Modström
Bukser/leggins: Only
Converse støvler i hvide
Solbriller: H&M's mandeafdeling

1 kommentar: